Centrale verwarming

centrale verwarming

Centrale verwarming vervangen (hr-ketel)

Er komt een dag dat uw oude cv-ketel wilt laten vervangen. Gewoon omdat deze kapot is of misschien omdat hij niet meer voldoet aan de hedendaagse tijd. Is uw cv-ketel 10 jaar of ouder, dan verbruikt hij mogelijk onnodig veel gas. Een nieuwe ketel bespaart jaarlijks zo’n 15% tot 20% op de stookkosten. Zo verdien je de nieuwe cv-ketel al snel terug bij vervanging.

Klussen bedrijk Maik bekijkt uw situatie en geeft u advies over welke CV-ketel het beste bij uw woonwensen past. U wilt toch zeker zijn van een duurzame oplossing, die energiezuinig is en kosten bespaart.

Centrale verwarming reparatie

Wordt uw centrale verwarming niet meer warm? Of komt het warme water niet meer warm uit de kraan? dan is er wellicht een probleem met uw centrale verwarming. Vooral in de winter zit u niet te wachten op een kapotte verwarming, neem dan snel contact op met de vakman Maik. Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie van CV-ketels.

Klussen bedrijf Maik verhelpt een storing snel en vakkundig

In de omgeving Haarlem staan wij klaar voor de reparatie van uw verwarming. Door de kennis en ervaring weten wij precies waar het probleem zit en hoe dit verholpen moet worden. Ga niet zelf aan de slag met de reparatie, want zonder de juiste kennis kunt u het probleem zelfs erger maken. Soms hoeft er maar een klein onderdeel gerepareerd of vervangen worden, laat dit over aan de gespecialiseerde installateur Maik. In de meeste gevallen is uw verwarming dezelfde dag nog gerepareerd.

Voorkom een storing met periodiek onderhoud

Wilt u een storing voorkomen? Laat regelmatig een onderhoudsbeurt uitvoeren aan uw CV-ketel. Eén keer per jaar is al voldoende om de verwarming weer helemaal goed af te stellen voor de rest van het jaar en eventuele beginnende storingen te herkennen en op te lossen. Met een onderhoudsbeurt is de kans erg klein dat er plotseling een storing optreedt. Neem vrijblijvend contact op met Klussen bedrijf Maik voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.